image
 |  0 27 Січня 2022 | 15:26

Сім'я була дуже віруючою: нові деталі про солдата, який розстріляв товаришів по службі

Солдат 21-річний Артем Рябчук, який розстріляв утоваришів по службі в частині у Дніпрі, родом із села Бросла Ізмаїльського району на Одещині.

Односельці батьків нацгвардійця не уявляють, що могло штовхнути хлопця на такий вчинок. Сім'я дуже спокійна, віруюча. Батько Артема помер після тривалої хвороби років 5-6 тому, розповіли місцеві, передає OBOZREVATEL.

"Сім'я віруюча, якщо не помиляюся – щось на кшталт п'ятдесятників. З односельцями вони не спілкувалися тісно, ні з ким не дружили, свята не відзначали разом. У них вдома немає ні телевізора, ні радіо – їм вірою це заборонено", – розповіли сусіди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали солдата, який влаштував смертельну стрілянину в частині (ФОТО)

Артем – не єдина дитина в сім'ї, має ще старшу сестру 28-річну Юлю, яка живе в Росії. Матері хлопця 54 роки. Де працює і чи взагалі працює - в селі не знають. Бачать лиш, коли їде велосипедом.

Артем завжди був дуже спокійним, друзів у нього не було. Навпроти будинку Рябчуків є пагорб, з якого взимку каталися діти. Однак Артем ніколи не виходив до однолітків.

"Може його довели, образили. Адже він ріс один, не знав компанії. Його іноді кривляли – мовляв, нас віряни не визнають", – припустили сусіди.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити