image
 |  2 21 Травня 2022 | 20:08

Сім'я волинянина, який у полоні, розповіла усі деталі

Ігор Горбачевський житель села Михайлівка що на Локачинщині з перших днів війни пішов добровольцем. Земляк перебуває у полоні в російських військових вже два місяці.

Сьогодні родина вирішила оприлюднити деталі полону Ігоря Борисовича, - йдеться на сторінці доньки військового Тамари Горбачевської.

Звання – 1 старший майстер відділення технічного обслуговування взводу технічного забезпечення механізованого батальйону 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, рядовий солдат.

4 березня 2022 року за власним бажанням був мобілізований до Збройних Сил України.

5 березня 2022 року відповідно до наказу був відряджений у зону проведення бойових дій.

15 березня 2022 року востаннє виходив на зв’язок й повідомив, що перебуває в зоні активних бойових дій. Після цього й по теперішній час не виходить на зв’язок.

Останнє місце дислокації – 17.03.2022 знаходився зі зводом у населених пунктах Чемерів, Калинівка, Фастівського району, Київської області.

Донька військовополоненого закликає органи влади, уповноваженні на організацію та здійснення обміну військовополонених робити усе можливе.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити