image
 |  0 26 Січня 2018 | 17:31

Сім’я з Іваничівщини вирощує на підвіконні лимони

Вирощуванням  такої екзотичної рослини займається Світлана Стецюк із села Литовеж, що на Іваничівщині. Лимони в їхньому будинку ростуть вже багато років.
Інформує власкор Волинь UA.
Почалося все з маленького саджанця, якому сподобався тутешній клімат і турботливі руки Світлани Степанівни. З першого деревця почала розсаджувати нові, маленькі саджанці. А там з’явився і перший урожай. Справжніми китицями звисають яскраво-жовті плоди. Частина, ще не дозрілих, більш схожі на лайм. На смак домашні лимони ні чим не відрізняються від магазинних.
Рослина горнеться до світла  Найцікавіше, що урожай лимонне дерево дає безперервно. З одного боку милуються стиглі фрукти, а з іншого - білий цвіт.
До слова, кожен вазон, який вирощує Світлана Стецюк, розростається на все вікно. Серед таких - товстолист або як називають у народі «грошове дерево». Кожна кімната в будинку прикрашена різними квітами. Всі доглянуті й чепурні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити