image
 |  0 30 Вересня 2020 | 15:36

Сім'я з Волині залишилася без даху над головою: просять допомогти (ФОТО)

У ніч на 18 вересня у родині слюсаря з експлуатації та ремонту підземних газопроводів Ківерцівського відділення АТ "Волиньгаз" трапилась біда.

Про це пишуться у спільноті ГО "Станція добра".

"SOS! Добрі люди, у нас з вами новий виклик!!! Так! Саме виклик, як перевірка на людяність.

В ніч на 18 вересня у нашому маленькому містечку до щенту згорів будинок чудової сім'ї Бомазюків - Петра, Оксани та їхньої доньки Катерини. В будинку проживало 4 дорослих та 2 малолітніх дітей (3 і 4 роки). Усі живі, слава Богу!!!

Але вогонь знищив абсолютно усе, родина злишилась без даху над головою!!! Деякий необхідний одяг ми відібрали на складі "Станції добра", але цього мало, адже потрібно абсолютно все...

Будемо вдячні за Вашу посильну допомогу. Родині потрібні одяг, взуття, речі щоденного вжитку, постіль, рушники, меблі, будівельні матеріали, продукти харчування, засоби гігієни... Також просимо долучитися фінансами. Номер картки: 5168757375755214 в ПриватБанк на ім'я Бомазюк Оксани (жінка інвалід першої групи пересувається на візку)

Давайте спільними зусиллями допоможемо людям вийти з кризи.

Питання та пропозиції за номером Богдана 0684197540", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одному з мікрорайнів Луцька діти ідуть до школи через «річку» на проїжджій частині (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити