image
 |  4 25 Жовтня 2019 | 16:47

Син продюсера Олександра Роднянського отримав посаду головного економічного радника в уряді України

Молодший Роднянський визнає, що його ім'я може привернути небажану увагу до призначення.

Син продюсера Олександра Роднянського, якого теж звати Олександр, отримав посаду головного економічного радника в уряді України.

Про це пише EuroNews із посиланням на Reuters.

Продюсер Роднянський – співзасновник каналу "1+1" і, як пише агентство, "допоміг президенту Володимиру Зеленському стати загальновідомим".

Його син – економіст британського Кембриджського університету. Раніше він вже був частиною команди радників і працював над економічною програмою Зеленського під час передвиборчої кампанії.

Адвокат у справі "рюкзаків Авакова" та політтехнолог, який працював в РФ. Кого уряд погодив на очільників п'яти областей

Як повідомили агентству джерела в уряді, тепер його підвищили до головного економічного радника. Зазначається, що це підтвердив держсекретар Кабінету міністрів Володимир Бондаренко у письмовій відповіді на запит.

Своєю чергою сам новопризначений Роднянський визнав, що його ім'я може привернути небажану увагу до його призначення.

"Люди, які працювали в офісі президента, говорили мені, що моє прізвище є фактором ризику. Моє прізвище могло бути скандалом саме собою. Мені сказали про це ще до того, як я вирішив, чи хочу я приєднатися до уряду чи ні ", - сказав Роднянський телефоном.

Водночас наголошується, що таке важливе призначення не було оголошено публічно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слугу народу» звинуватили у масштабній фінансовій схемі

Старший Роднянський зараз живе в Росії. Його син у 6 років залишив Київ та жив у Німеччині, а навчався і працював в основному у Сполучених Штатах, Німеччині та Великій Британії. Від 2009 до 2011 року він був керівником відділу розвитку бізнесу в кінокомпанії свого батька.

Роднянський розповів, в червні його представив нині прем’єру Гончаруку Сергій Шефір, один із засновників "Кварталу 95" і перший помічник президента.

"Шлях до нашої першої зустрічі (з Гончаруком, - ред.) був коротким, тому що про мене знали через мого батька", - сказав він. "Це з одного боку. З іншого – ви самі можете порахувати кількість українських професорів в західних університетах", - додав він. Більше читайте тут: https://tsn.ua/politika/sin-prodyusera-rodnyanskogo-otrimav-visoku-posadu-v-uryadi-zelenskogo-zmi-1432497.html?utm_source=share&utm_medium=desk&fbclid=IwAR269MKMq0azbA3hZIJ04J6qDYKkOopFBzO53slhmDo_cLJp5Bv4q27MIvA

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити