image
 |  2 24 Травня 2022 | 09:53

Син Жириновського змінив ім'я та прізвище, щоб втекти з грошима на Захід

Старший син Володимира Жириновського, колишній віце-спікер Держдуми Ігор Лебедєв повністю змінив ім’я, прізвище та по батькові. Так він хоче уникнути накладених санкцій.

Як пише російський Telegram-канал База, тепер Ігора Лебедєва звати Давид Олександрович Гарсія. Зміна ПІБ відбулася ще влітку 2021 року, тоді він заявив про відхід з російської політики та партії ЛДПР назавжди. Причиною такого рішення могли стати санкції, які Євросоюз наклав на сина Жириновського ще у 2014 році. З того моменту екс-депутат втратив можливість їздити у Європу, де у членів його сім’ї чимало нерухомості.

Як пише український журналіст Денис Казанський, син Жириновського збирається до Іспанії, тому він тепер Гарсія.

«Просто класика російського імперського патріотизму. Татусь сколотив капітали, вішаючи локшину на вуха про велич Росії… А діти та онуки в результаті спакували валізи та вирушили промотувати спадок на проклятий Захід, залишивши обдуреним фанатам біснуватого Жирика війну, бідність та вічні санкції. У Давида тепер все буде добре. А ось Ванька-дурник, який надивився виступів Жириновського по ТБ, згорить у танку при штурмі Сєвєродонецька та залишиться в степах Донбасу безіменною головешкою», – вказав він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити