image
 |  5 20 Листопада 2022 | 13:52

Синоптик розповіла, скільки в Україні протримається мороз та снігопади

Синоптик Наталія Діденко розповіла, чи справді зима для України почалася з листопада, і як довго продовжуватимуться морози та снігопад.

За її словами, до кінця листопада в Україні продовжуватимуться перепади погоди та періодичні опади. Це пов'язано із новим циклоном, який очікується 20-21 листопада. Він може принести сніг, а дощ.

"Ми знаємо з досвіду і професійного, і чисто людського, що перший сніг ніколи не затримується надовго і не перетворюється на якийсь сніговий покрив, він так налякає трохи. Я дивлюся наступного тижня, це швидше друга половина тижня, очікується підвищення температури повітря "Але це десь наступного тижня, а поки що такі складні погодні умови. Тому вже дощ нам буде легше переносити, і автомобілістам, і пішоходам, і комунальним службам теж", - наголосила вона.

Діденко також розповіла, що найближчими днями наступного тижня в Україні погода буде +2+4, і навіть до +6. Вже з 20-21 листопада можливе потепління, 21-22 числа очікуються опади у вигляді дощу, а не снігу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На меморіалі у Луцьку знайшли частину надгробку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити