image
 |  0 13 Січня 2019 | 14:56

«Ситуація залишається сумною» - озвучили статистику ДТП

У минулому році в Україні сталося 150,1 тис. аварій. Це на 12,4 тис, менше, ніж 2017-го.

Знизилася аварійність з постраждалими і загиблими, повідомив на сторінці Facebook перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Торік відбулося майже на 3 тис. менше ДТП з потерпілими. Травмувалося менше на 3,7 тис. осіб. Загинуло на 82 людини менше. У середньому статистика покращилася на 10%.

"Попри зниження у всіх категоріях роботи ще дуже багато. Ситуація ще залишається сумною. Щодня на дорогах країни обривається життя в середньому близько 9 людей. Дуже багато зусиль потрібно об'єднати щоб досягнути ще кращого результату і патрульна поліція докладає і докладатиме максимум зусиль, щоб це об'єднання відбулося", - пише Білошицький.

Минулого року збільшилася кількість екіпажів, які патрулюють на дорогах. Зараз 200 патрулів щозміни патрулюють траси міжнародного та національно значення – 6,5 тис. км доріг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький завод продовжив експансію на ринок Західної Європи

Торік також запустили фіксацію швидкісного режиму за допомогою пристроїв TRUCam. За 2,5 місяці зафіксували понад 25 тис. випадків порушення. Патрульні оформили 2,8 тис. адміністративних протоколів і винесли 1,4 млн постанов і 168 тис. протоколів щодо порушень правил дорожнього руху.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити