image
 |  4 16 Травня 2020 | 14:09

Сивохо заявив, що українські воїни на Донбасі причетні до мародерства

Колишній радник секретаря РНБО України Сергій Сивохо заявив, що українські воїни на Донбасі нібито причетні до мародерства покинутих переселенцями будинків.

Про це він розповів в інтерв'ю журналістці Олесі Бацман, додавши, що його дві квартири в окупованому Донецьку, за якими наглядають "небайдужі громадяни", така доля оминула (щоб подивитися відео, доскролльте до кінця сторінки).

"Мене минула чаша ця. Хоча дуже багато знайомих, у яких були і будинки, до того ж у зоні бойових дій. І хто розграбував – ще велике питання. Варіантів два: дві сторони", – сказав Сивохо.

Водночас на запитання-уточнення від журналістки про те, кого він має на увазі – терористів, бойовиків, або ж українську армію, добровольців – ексрадник секретаря РНБО відповів, що "і тих, і тих".

"Тому що ні для кого не секрет, що на "Новій пошті" висіли оголошення щодо пральних машинок, які відправлялися звідти: "Прохання зливати воду перед відправленням в Україну", – висловився Сивохо.

Нагадаємо, що  колишній радник секретаря РНБО Сергій Сивохо похвалився тим, що 9 травня "його команда" в окупованому Донецьку вшанувала пам'ять загиблих у Другій світовій війні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити