image
 |  4 7 Серпня 2018 | 09:36

Скандал: чи побудують третій торговий центр біля автостанції у Луцьку?

Підприємець Юрій Герун, який поскандалив з керівництвом луцької автостанції №1, хоче збудувати на її території торговий центр.
Про це інформує Волинь24.
Нагадаємо, керівництво луцької автостанції поскандалило із підприємцем Юрієм Геруном, який, за словами працівників автостанції, намагався рейдерськи захопити їхню територію.
У понеділок, 6 серпня, на австостанції заявили, що її закриють через цей конфлікт. Проте наступного дня відбулась нарада керівництва та представників ОДА, де вирішили - автостанція працюватиме.
Підприємець Юрій Герун розповів журналістам, що хоче побудувати торговий центр на території кіосків, які нещодавно знесли. Чоловік поки не може сказати яким він буде, скільки поверхів матиме та якої площі.
Також Герун запевняє - право користуватись ділянкою землі на території автостанції має. На підтвердження показує рішення міськради, датоване ще 2014 році. Натомість керівництво автостанції стверджує, що це рішення оскаржували у суді. Останнє рішення суду було у травні 2018 року.
Водночас в.о. керівника автостанції Наталія Гітун заявила, що не дозволить побудувати торговий центр. Каже, автостанція співпрацюватиме із антирейдерським штабом та правоохоронцями.
Наразі на автостанції Юрій Герун має два свої кіоски. У ніч на 6 серпня один із кіосків хотіли знести. Зокрема, привезли кран. Проте підприємець цьому перешкодив.
Зрештою, на автостанції переконують: земля площею у 2 гектари, де розміщена автостанція, належить підприємству ВОПАС.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейдерське захоплення: у Луцьку на автостанції побили юристку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити