image
 |  4 29 Квітня 2022 | 21:46

Скандал на луцькому ринку: чоловік побив муніципала, викликали швидку (ФОТО, ВІДЕО)

Вчора 28 квітня під час виконання функцій з контролю за дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів на вул. Глушець та вул. Замковій, біля ринку «Центральний» знову відбувся конфлікт між інспектором департаменту муніципальної варти Луцької міської ради і людиною, яка називає себе АТОвцем.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Керівник ГО «Ковельська міська спілка учасників бойових дій та АТО» Новицький Олексій Петрович, вийшовши із контейнера на куті ринку «Центральний» з надписом ГО «Товариство інвалідів АТО Волині», умисно завдав удари в обличчя, голову, грудну клітку, пошкодив праву руку інспектору та розбив службовий телефон.

Новицький О.П. після завдання тілесних ушкоджень інспектору спробував втекти із місця вчинення злочину.

На місце події було викликано працівників поліції та карету швидкої допомоги.

Департаментом муніципальної варти направлено заяву до правоохоронних органів щодо відкриття кримінального провадження за фактом умисного нанесення побоїв, легкого чи середньої тяжкості тілесного ушкодження службовій особі, у зв’язку з його службовою діяльністю, що підпадає під ч.2 ст. 350 ККУ та карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Дана особа затримана в ІТТ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити