image
 |  0 19 Жовтня 2020 | 23:09

Скандал на Волині: медсестра садочку змушена звільнитися через правду про керівництво та персонал

Медсестра Оваднівського дитячого садочка Наталія Теряткіна звільнилася із установи через скандал із розкраданням харчів, про який вона повідомила голові сільської ради Сергію Панасевичу.

Про це написала сама медсестра Наталія Теряткіна у соцмережі facebook.

Допис подаємо без змін.

"Змушена звільнитись з посади медсестри Оваднівського ДНЗ.

Після того, як в червні я повідомила керівництво с/р про розкрадання продуктів харчування під час карантину і до цього, директор ДНЗ М'якота С.В. абсолютно ігнорує мої поради, як медсестри щодо дотримання санітарно-протиепідемічного режиму в установі під час карантину, не реагує на мої зауваження щодо порушень, які неприпустимі в дитячому закладі.

Помічник вихователя і завгосп регулярно курить на території під час роботи, тобто робить активними курцями маленьких діток з трьох річного віку.

Підвищує голос на діток, після чого вони бояться йти в садочок, не змінює столовий посуд після першої страви, а накидає другу, не видає в повному обсязі продукти харчування. Дозволяє собі подачу неочищених ківі,а на моє зауваження відповідає: "Схочуть їсти, з'їдять." Абсолютно не надає допомоги діткам маленьким при харчуванні, декого з яких треба кормити чи зацікавлювати в цьому. "Таке враження, що їй все дозволено, бо вона подруга М'якоти і на ти з нею, навіть на роботі.

Директор ДНЗ постійно влаштовує бабські розборки, на останніх в мене забирає моб. телефон і повідомляє, що якщо надалі я буду ходити і розказувати в с/р чи батькам що у нас робиться в ДНЗ - то це буде останнє моє місце роботи !

Я відповіла, що в нашій країні демократія і я маю право повідомити про грубі порушення керівництво. Не хочете щоб я це робила,то робіть все правильно і по закону, щоб не було соромно. Тим більше батьки мають право знати кому довіряють найдорожче і як поводяться з ними.

"Ми теж на вас поскаржимось, що ви перевіряєте воші в діток під час заняття"- сказала Шурдак Л.І.

"Нічого не маю проти"- відповіла я.

І продовжила, що дітки в садочку постійно зайняті,то їдять,то сплять,то гуляють і практично іншого часу для цього я не маю, з її дозволу я це робила, не відволікаючи увагу діток,так завжди робиться і в школі.

Але, треба запитати в батьків, що для них важливіше ваші заняття, чи щоб дитя принесло додому педикульоз ?

А от застосовувати силу до дітей, як це робить Шурдак і Яцук - протизаконно.

Колись, як би мені це хтось розповів,не повірила б. Але тепер я стала свідком, як вихователі човпуть неслухняне дитя.

Я підійшла, взяла за руку дитину і мовчки забрала до себе в кабінет. Хлопчик опустивши голову, мовчки сидів напроти і мовчав, сидів годину чи більше, поки не стали розносити обід няні, тоді я взяла дитя за руку і завела в групу. Наступного разу, вихователі самі мені присунули хлопчика в кабінет, дитина плакала впиралась ногами, виривалась, сунули його коліньми по лінолеумі (картина жахлива ), питаю: "Чого ти тут, знову пустував?" "Так"-відповідає.

Тобто, заступилась - гляди !

І так було щоразу. Добре, що ніхто з них навіть не заперечував цього і Ліля Іванівна визнала, що вона і Яцук поступали непедагогічно.

Цікаво, що б вони зробили, якби з їх дітьми так поводились ?

Діти не знають прав, бо маленькі,а батьки не підозрюють, що таке може бути там, куди вони вранці відвели дитину.

Скільки брехні, лицемірства і порушень я за все життя не бачила, як там.

Після того, як я повідомила,що не буду мовчати про куріння, директор ДНЗ заявила: "А хто бачив, що Іра курить ?" (Це вже навіть смішно, бо хто не бачив, то чув запах від неї.)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині депутат проголосував на сесії «за» виділення собі ділянки

Після чого додала: "А сексом займатись можна?" Я була шокована таким запитанням від бувшої матушки -"А що, ви ще й таким тут займаєтесь ? Про секс в санітарному регламенті і посадових обов'язках нічого не написали."

Після цього Мякота повідомила мене, що забороняє в майбутньому мені користуватись мобільним телефоном на роботі, і я повинна попросити вибачення в Гнатюк, за те, що вона курить. (Абсурд)

Тобто, що б там не робилось нічим не докажу...

В кінці кухар стала обзивати мене нецензурними словами, Мякота передавала їй заспокійливе, і вони (Герасимюк і Гнатюк ) признались, що вкрали продукти під час карантину (тобто списали, викинули і забрали з мусорніка) Коли почався карантин, я неодноразово запитувала Мякоту і Гнатюк, просила вияснити в с/р і чекала 3 місяці. Потім пішла з'ясовувати сама, бо я матеріально-відповідальна і не збираюсь списувати і викидати продукти харчування. Гнатюк щоразу казала "Спишем" Викинем" " З'їмо " І що це законно.

Все було сплановано наперед , ще в с/р Мякота заявила,що будуть колективні збори, я сказала, що запросимо на них Павлюка В.А і ПанасевичаС.С., на що вона відповіла - "а навіщо їм слухати бабські розборки? - ось чому вони забрали телефон.

В при розрахунку зауважила - " Ви нікому нічого не докажете."

Я і не збираюсь нічого доказувати, достатньо того, що я повідомила батьків і жителів села про те, що насправді відбуваються в дитячому садочку.

Моя совість чиста.

А як вони будуть замолювати гріхи ?" - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити