image
 |  160 22 Вересня 2024 | 23:31

Скандал на Волині: мобілізували багатодітного батька з проблемами зі здоров'ям

Ні наявність чотирьох неповнолітніх дітей, ні зламана ключиця не стали перешкодою для мобілізації жителя села Текля Дубечненської громади Ковельського району. Після походу до місцевого ТЦК, де він планував написати заяву на відстрочку від мобілізації, чоловіка одразу забрали на полігон, де він перебуває вже два місяці поспіль.

Волинянин не розуміє, як нестиме службу, якщо не може навіть одягнути бронежилет, – йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

19 липня чоловік Джульєти Осійчук поїхав до ТЦК у Старій Вижівці, щоб написати заяву на відтермінування проходження служби. За словами жінки, має на це як мінімум дві причини. Разом вони виховують чотирьох неповнолітніх дітей: спільного сина і трьох дочок Джульєти від першого шлюбу. Ще чоловік має пластину в лівій ключиці, через яку комісія ВЛК постановила, що він обмежено придатний.

При ньому було посвідчення багатодітної родини, але йому сказали, що те посвідчення не діє. Йому не дали написати відстрочку, не дали донести деякі документи, які потрібно. Про те, що він забезпечує чотирьох дітей, мав узяти в сільраді, і довідку з суду про те, що я колишнього чоловіка не подавала на аліменти – розповідає Джульєта Осійчук.

Детальніше - у сюжеті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити