image
 |  1201 26 Грудня 2023 | 18:13

Скандал на Волині: парафіяни московського патріархату проти переходу до ПЦУ

Парафіяни храму села Поповичі Голобської громади Ковельського району, хочуть перейти до ПЦУ, проте прихильники МП разом зі священником проти.

Про це написала у соцмережі facebook Ірина Сех.

Допис подаємо без змін...

"Більше 100 місцевих жителів с.Поповичі - (які прописані в селі) - це виявляється ,,невідомі особи,,? Це так Тарас Омельчук називає неугодних йому людей! В час великого свята Різдва Христового, коли всі святкують, знову робить ворожнечу між людьми!!! Саме на Різдво! Шок! Одне питання: Якщо так все ,як він подає, то де заяви в поліцію? Чи ,,гідність і виховання,, дозволяє тільки писати наклепи в інтернеті? При цьому закрити коментарі. Для чого ви обікрали церкву там? Ось і все лице такого. ,,справжнього,, пастиря Омельчука (Ніфонта) представника упц МП. Немає чим зайнятися? Ви були 2 неділі назад на зборах. Чого ви це людям не сказали? Бо побоялися. Чому саме на Різдво зробити ворожнечу? Я розумію, що треба якось пояснювати, чому села від вас тікають. Але робіть це правдиво! Ото вами крутить на свята! І де той анонсований ,,захват,, на Різдво??? І як пояснити, що ваш ,,настоятель,, з с. Поповичі назвав УКРАЇНСЬКУ МОВУ неугодною, "НЕ КРАСІВОЮ", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити