image
 |  1181 5 Вересня 2024 | 07:28

Скандал на Волині: вчителька не відпустила дитину в туалет

У Рожищенському ліцеї №1 стався неприємний інцидент: під час уроку дитина чотири рази просила дозволу вийти в туалет, проте вчителька не дозволила. Учень не витримав і справив нужду на уроці.

Про інцидент анонімно розповіла мама школяра чи школярки в одній з місцевих фейсбук-груп у середу, 4 вересня. Про це повідомляє Район.Рожище.

Дописувачка зазначила, що вчителька так вчиняла неодноразово й раніше. Згодом допис видалили адміністратори, тож жінка повторила його через деякий час.

У гуманітарному відділі Рожищенської міської ради інформацію про інцидент підтвердили. За словами начальника відділу Ігоря Кузави, у школі створили відповідну комісію, яка уже займається розслідуванням і з'ясує усі важливі аспекти поведінки вчительки, перевірить, чи справді такі інциденти мали місце раніше.

«Гуманітарний відділ у трудових відносинах із цією вчителькою не перебуває, питання дисциплінарного покарання лежить у компетенції директора школи, саме він за результатами перевірки вирішуватиме, якою має бути відповідальність вчительки», – зазначив Ігор Кузава.

До директора Рожищенського ліцею №1 Мирослава Максимюка редакції додзвонитися не вдалося.

Начальниця сектору ювенальної превенції Головного управління Національної поліції у Волинській області Інна Остапович зазначила Район.Рожище, що батьки звернулися із заявою до поліції та дирекції навчального закладу. Ведеться перевірка у межах чинного законодавства. Ймовірно вчительку чекає дисциплінарне стягнення.

Також фахівчиня зазначила, що працівники ювенальної превенції проводитимуть профілактичні бесіди з педагогами області, зокрема запланували зустріч з представниками обласного управління освіти.

«Як сказав мені директор школи, вчителька не відпустила дитину в туалет, бо переживала, що вона залишить території школи. Булінгу там немає», – сказала Інна Остапович.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити