image
 |  4 6 Травня 2019 | 22:31

Скандал на «Ягодині»: через 500 кг бурштину українські митники намагаються відволікти увагу

Волинські митники на пропускному пункті Ягодин пропустили машину з 500 кг бурштину. Однак польська сторона зупинила фуру з цінним грузом. Коли скандал почав набувати розголосу у ЗМІ, його одразу ж вирішили «зам'яти» усім можливими способами.

Про це повідомив журналіст Євген Плинський, - пише «Під прицілом».

Читайте також: На «Ягодині» митники пропустили до Польщі півтонни бурштину, - журналіст

«Скандал з фурою бурштину на «Ягодин» вже намагаються зам'яти.

Подробиці.

Фура з 500 кг бурштину була пропущена через Ягодин вночі з 3 на 4 травня. Тієї ж ночі фуру затримали поляки, але тільки сьогодні приступили до її оформлення. Родзинка в тому, що канал був серйозний і «винос теми в маси» не повинен був відбутися, тому коли я про це написав, через 30 хвилин, за вказівкою Євгена Шелігацького спікер Волинської митниці Валентина Черниш запустила новину про спільне затримання з поляками чогось там на пункті пропуску «Устилуг – Зосін».

Їхня мета відвернути увагу від затриманої фури поляками на «Ягодині» і зробити так, щоб про цей «кейс» ніхто не писав.

«Навіть готові «злити» когось на Устилузі», – написав Плинський.

Відзначимо, що наразі прес-служба ДФС у Волинській області поширює інформацію про затримання мікроавтобуса з 12 кг бурштину. Це має відвернути увагу від скандалу з 500 кг цінного вантажу на «Ягодині».

Ближче до вечора появилась знову новина про волинську митницю про те, що виявили зброю у пункті пропуску "Доманове" в іноземця вилучили два кийки, кайданки та ніж.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити