image
 |  0 17 Листопада 2018 | 11:54

Скандал навколо школи на Волині: 10 років очікувань нового освітнього закладу (ВІДЕО)

Побудують чи не побудують? Про скандал у селі Стобихівка Камінь-Каширського району чув чи не кожен волинянин. Батьки школярів, які не пускали дітей до школи вже покарані – 96 штрафів за адміністративні порушення. І хоч тендер на будівництво нового освітнього закладу оголосили, люди не вірять у щасливий фінал цієї історії.
Одноповерхова будівля у селі Стобихівка Камінь-Каширського району, так відразу і не зрозумієш, що в цьому приміщенні здобувають освіту понад 200 школярів. Окремої уваги заслуговують спортзал та їдальня. Кімнатка, де харчувалися діти, відтепер - прихисток для голубів та мишей. Батьки розповідають, що кухар відмовляється працювати в таких умовах, тож вже кілька тижнів їдальня не працює.
Окрім того, на шляху до їдальні, діти повинні перетнути спортивне поле, за поганих погодніх умов пісок перетворюється у багнюку. Через це поле школярі ходять і до вбиральні, яке також не в приміщенні школи.
Майже 10 років батьки чекають на будівництво нового освітнього закладу, який відповідав би всім стандартам та потребам учнів, і головне, щоб тут могли навчатися всі 250 школярів в одну зміну, а не так, як нині.
Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити