image
 |  9 30 Серпня 2019 | 10:33

Скандал у луцькому будинку: мешканці незадоволені роботою голови ОСББ

Черговий конфлікт у луцькому ОСББ. Мешканці одного із будинків незадоволені роботою голови правління – Юлією Сабатюк. Люди не можуть отримати документи від керівниці навіть у судовому порядку. Натомість сама жінка вирішила збільшити тариф на утримання будинку, аби найняти адвоката та судитися із тими мешканцями, які незадоволені її роботою.

Вулиця Ніла Хасевича, 6. Саме за цією адресою знаходиться ОСББ "Явір-2011". У 2015 році цей будинок став першим, який отримав найбільший кредит у банку на утеплення. Сума велика – майже 2 мільйони гривень. Будинок утеплили, однак, деякі мешканці переконані, що кошти були використані неефективно.

Федір Данилік каже, що гроші на утеплення витратили на найдорожчі матеріали, тому він звернувся із запитами до голови правління ОСББ – Юлії Сабатюк. Однак, відповіді чоловік не отримав.

Отримав лише частину інформації лучанин лише після того, як звернувся із позовом до суду, який і зобов’язав голову ОСББ дати відповідь на запит співвласника. Чоловік переконує, що отримати будь-яку інформацію просто так без суду, наприклад: про підрядника, який виконував роботи по утепленню будинку, обгрунтування ціни на утримання будинку тощо, просто неможливо.

Читайте також: Змушує задуматися: Луцьком «гуляє» унікальна реклама (ФОТО)

Наразі кожен мешканець змушений платити внесок на утримання будинку за один метр квадратний – більше семи гривень. В той час як найвища ціна по місту, яку сплачують мешканці будь-якого іншого ОСББ, сягає 5 гривень. Чому так – голова ОСББ Юлія Сабатюк не пояснила.

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити