image
 |  4 19 Лютого 2021 | 12:39

Скандал у луцькому садочку: що кажуть батьки та вихователі?

Волинські правоохоронці почали розслідувати справу щодо ймовірного некоректного поводження із дитиною у закладі дошкільної освіти №37 "Дзвіночок" в Луцьку. Мама одного із вихованців каже, що вихователька заклеїла її сину рот скотчем.

Суспільне зібрало думки, батьків, педагогів, керівників профільних управлінь та правоохоронців, які взялися розслідувати справу. Також ситуацію прокоментувала й сама вихователька.

Що сталося у групі "Веселка"

Сину Яни Антонюк Даниїлу – 4 роки. Він – вихованець групи "Веселка" у ДНЗ №37. Нині дитина вдома, до садочка повертатися не хоче. Жінка показує світлину, на якій навколо рота червоні подразнення та лущення. Зі слів жінки - це сліди від скотчу, яким вихователька заклеювала дитині рот.

Про інцидент, каже, дізналася від іншої мами.

"Мені подзвонила інша мама і розповіла, що її дитина говорить про мого сина і ще одного хлопчика. Що їм заклеювали рот вихователі, обмотували. Коли запитала, мій усе розказав: що він плакав, що його ставили у куток і дітки сміялися з нього", - каже Яна Антонюк.

Жінка розповіла, що раніше вихователька розповідала про гіперактивність дитини. "Юліанівна завжди була привітна, але постійно жалілася, що дуже вредний", - каже мама. З її слів, вдома завжди знаходить підхід до сина.

Вихователька пішла з роботи за власним бажанням

Виховательку групи "Веселка" Суспільне зустріло в міському управлінні освіти. 56-річну жінку звуть Олена, прізвища свого педагогиня не назвала. Каже: "Нічого і нікому не моталося навколо голови".

Скандал у луцькому дитсадку: вихователька звільнилась з роботи за власним бажанням. ВІДЕО

"У той день маркувалися меблі, я тримала маленький скотч, в групі були діти, вони дуже шуміли, тримала в руках скотч, можливо десь голосніше сказала ніж треба було, щоб не шуміли", - запевняє вихователька.

Зі слів жінки, єдине порушення, яке визнає - підвищення голосу. "Як склалося так склалося. Зараз я дуже шкодую, що це відбулося".

Після розголосу у ЗМІ вихователька написала заяву на звільнення і пішла з роботи за власним бажанням.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити