image
 |  4 30 Жовтня 2019 | 15:55

Скандал у луцькому тролейбусі: чоловік не оплатив проїз і штраф, а кондуктор втікла (ФОТО)

Не придбавши квиток у тролейбусі й відмовившись заплатити штраф за безквитковий проїзд, лучанин, аби встановити справедливість, викликав поліцію.

Інцидент стався 28 жовтня близько 21.00, - пишуть Волинські Новини.

Так, лучанин їхав у тролейбусі № 1 за маршрутом ЛПЗ–Гордіюк–ЛПЗ. Під час перевірки контролер виявила, що він не оплатив проїзд, тож, відповідно, мусить сплатити штраф у 20-кратному розмірі від вартості квитка – 80 гривень.

Відмовившись оплачувати штраф, чоловік, однак, не зміг покинути тролейбус, адже контролер перегородила йому вихід.

Як зазначив лучанин, він був готовий придбати квиток, але не встиг, адже до нього не підійшла кондуктор. За його словами, навіть тримав гроші в руках.

На це кондуктор зауважила, що проходила біля чоловіка й продала поруч два квитки – мамі з дитиною, тож чоловік мав можливість сплатити проїзд.

Читайте також: Суддя-хабарник буде знову «вершити правосуддя»: волинські активісти звернулися до правоохоронців (ФОТО)

Аби з’ясувати ситуацію, лучанин вирішив викликати поліцію. За його словами, його затримали в тролейбусі проти його волі.

«Це порушення прав людини… Вона (контролер, – ВН) стала раком, каже мені: давай 80 гривень, тоді випущу тебе», – розповів чоловік патрульним.

Відзначимо, що контролер зсіла з тролейбуса на площі Братський міст, натомість чоловік поїхав до ДЕПО очікувати поліцейських.

Оскільки працівники Луцького підприємства електротранспорту не допомогли встановити особу контролера, чоловік написав заяву, аби розшукати її.

Його заяву скерують на розгляд дільничному в місцеве управління.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити