image
 |  1150 21 Червня 2024 | 08:54

Скандал у Луцьку: чоловік скаржиться на сусіда, який завів свиней

Тримають хазяйство, а весь запах йде до сусідів. З цим звернувся лучанин Василь Зозуля. Мовляв, сусіди завели свиней, а аромати від того хазяйства заважають жити іншим. Чоловік бідкається, що у власному дворі неможливо сидіти. Адже запах такий різкий та неприємний. Зауважує, що це далеко не перший випадок непорозумінь з сусідами.

«Він тут що хоче, то робить. Колись тут столярний цех побудував. Я ходив ще в санстанцію. Потім його закрили. Потім котельні побудував, диму було повно. Теж прикрили тут котельні. От так ми живемо. А він на все начхав, на сусідів. Йому, що хоче, то він робить», – розповідає лучанин.

Спільно з іншим сусідом пан Василь написав колективну заяву, задля того, аби відповідні служби розв'язали це питання. На місце прибули муніципальна варта та представник відділу екології. Оглянувши територію Василя Зозулі, інспектори не виявляють жодних порушень з боку сусідів. Мовляв, тримати на території у сільгоспприміщенні тварин можна і законом не заборонено.

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сільрада на Волині здає в оренду понад гектар водойми

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити