image
 |  7 16 Січня 2020 | 23:31

Скандал у Луцьку: мешканці - проти зведення паркану поруч з їхніми будинками

Мешканці будинків на вулиці Конякіна, 15 і 17 у Луцьку проти встановлення паркану і будівництва на приватній ділянці, межі якої прилягають до фундаментів їхніх багатоповерхівок.

Про це розповів мешканець Михайло Бевз. Власник земельної ділянки Іван Піпаш, каже, що у нього є документи на право власності і він має право огородити ділянку. Сьогодні встановлювали паркан. Мешканці двох будинків вийшли, щоб перешкодити робітникам. Власник 5 соток землі – Іван Піпаш приїхав поспілкуватися із людьми.

Іван Піпаш, власник земельної ділянки: "Я щось на даний час будую, що ви мене звинувачуєте? Ви нашу територію захопили і кілочки ставите. Я вашу територію не захоплював. Я цю землю за великі гроші купив і з великим трудом- Ви кажете, що я купив. Межі – от, ви подарували метр, а представники ЖЕК у кажуть, що прибудинкова територія до кінця 17-го будинку. От представники ЖЕКу хай ідуть у міську раду і з’ясовують".

Марія Бевз, мешканка будинку: "Будь ласка, відступіть, щоб нам тут пожежна проїхала, чи ще, мало що може бути. Відступіть тут тієї території. Як так? Тут нам побудували і ще тут. Хоч трішки зеленої території. Нам немає де гратися дітям".

Читайте також: У Луцьку агітують за проросійський проєкт Шарія (ФОТО)

Тетяна Крат, мешканка будинку: "Чи можливо так, щоб межа ішла під стіну? Це він каже, що нам подарував уже, щоб зайти у підвал. Якщо це виясниться, що це законно, хай будують, я не проти церкви. Ми за прибудинкову територію".

Христина Онищук, мешканка будинку: "Ну, навіщо стільки церков? Як він займе усю цю територію, діти не матимуть де гратися., абсолютно".

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити