image
 |  20 22 Серпня 2022 | 09:54

Скандал у Луцьку: перехожі захищали від муніципалів бабусю, яка продавала груші (ВІДЕО)

У Луцьку розгорівся скандал на вулиці Ковельській - працівниця муніципальної варти проганяла бабусю, яка продавала фрукти на тротуарі.

Про цей випадок написав Олег Савчук у соцмережі facebook.

Як зазначають, що біля супермаркету АТБ бабуся торгувала грушами та ожиною, проте працівниця муніципальної варти почала її проганяти, за бабцю заступили перехожі. 

Довелося, навіть, викликати поліцію.

"Муніципальна варта вкотре бореться із найбільш незахищеними верствами населення. На відео знятому біля магазину АТБ на вулиці Ковельській, ветеран та інвалід, що лейве лишився живим захищаючи Україну на сході, вступився за бабусь, котрі торгували грушками та ожиною на тротуарі. Не встановлена особа, котра не дала змоги ознайомитися із її посвідченням, (щось схоже на Пліско Ірина (Діана?) Ігорівна) безсовісно штурхала відро бабусі і заставляла забратися з вулиці. Щоб позбавитися захисника бабусь, викликала поліцію. Поліція поводилася вкрай адекватно і лише контролювала спокій та порядок, не втручаючись в перепалки 10-15 небайдужих перехожих та особи із шевронами Луцької Муніципальної Варти. Бабці з відерцями з часом таки розійшлися а особа покинула місце події в партульному авто. Маленька перемога але на час війни треба щось міняти і дозволяти стихійну торгівлю хоча би овочами та фруктами, котрі не вимагають спеціального зберігання. Ринок для цих бабусь не варіант", - йдеться у дописі.

Зазначимо, це не перший подібний випадок за останні дні, який викликає хвилю обурення у суспільства. 

18 серпня, у Луцьку біля Залізничного вокзалу муніципали конфіскували у бабусі товар, яким вона торгувала.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити