image
 |  18 3 Грудня 2019 | 22:26

Скандал у маршрутці «Луцьк–Дубище»: водій вигнав дівчинку посеред дороги на мороз

Водій маршрутки “Луцьк–Дубище” відмовився везти 9-річну дівчинку до Рожища, бо дитина не доплатила 6 гривень.

Про це журналістам Волинь24 повідомила мама дівчинки.

Як розповіла жінка, її донька їхала від бабусі з Луцька додому в Рожище. Дитина, як завжи заплатила 10 гривень (водії, за словами мами, останнім часом саме стільки брали з дівчинки за проїзд, – авт.) та пройшовши через весь салон, сіла на заднє сидіння. Але водій, який вже від’їхав від зупинки, закликав її та сказав, що треба доплатити ще 6 гривень, аби заїхати в Рожище. Віддавши дівчинці 10 гривень, він зупинився та відчинив двері, аби дитина вийшла з маршрутки.

“Донька розгубилася, розплакалася й забула, що має гроші, тому вийшла з маршрутки. Моя мама, яка проводжала її, вже пішла додому, повідомивши мене телефоном, якою маршруткою їде донька. Добре, що мама живе неподалік. Уявіть її здивування, коли донька заплакана, трясучись, наздогнала її біля під’їзду! Тому наголошую, справа не в грошах, які б я обов’язково доплатила у Рожищі. Справа у відношенні до дитини. Як можна відпустити дитину з маршрутки на мороз, знаючи, що вже від’їхав від зупинки? А якби той, хто супроводжував дитину, жив у іншому кінці міста? Якби вона не знала куди йти й що робити? Невже так важко бути людяним?”, – розповіла мама дівчинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Також пані Оксана додала, що в Рожищі підійшла до того самого водія маршрутки “Луцьк-Дубище”, аби прояснити ситуацію.

“Хотіла запитати його, чи б він вчинив так зі своєю дитиною: висадив з маршрутки. Натомість не побачила в його очах якогось каяття. Я лишила йому 20 гривень на випадок якщо ще колись якійсь дитині не вистачатиме на проїзд. Прикро, що нині все побудоване на грошах, а от людські якості відходять на другий план”, – засмучено резюмувала вона.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити