image
 |  2 14 Вересня 2020 | 23:13

Скандал у «Слузі народу» на Волині: від Зеленського пішла міська організація (ВІДЕО)

У Володимир-Волинській місткій організації партії «Слуга народу» розгорівся скандал: із партії президента Зеленського пішла ціла міська організація.

Про відповідне рішення повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук представник президентської партії «Слуга народу» у Володимирі-Волинському Павло Горошкевич.

"Був представником ЗЕ-команди, - заявив Павло Горошкевич. - Наш романтизм та енергію просто, безсоромно використали безсовісні та безчесні політики...

Зі слів Павла Горошкевича, на Волині вже давно ходять чутки про грошові оборудки в обласному осередку, але раніше вони відмовлялися цьому вірити.

ісля останніх подій, що розгорнулися в обласному виборчому і партійному штабі "Слуга народу", і після нашої зустрічі з Миколою Юнаком, ми зрозуміли, що далі нам не по дорозі...

Тому ми з командою не можемо підтримувати рішення політичного штабу і осередку стосовно висунення кандидата на посаду міського голови у Володимирі-Волинському Миколи Юнака...", - аргументував вихід із політичної партії "Слуга народу" своєї організації Павло Горошкевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Єрмака знайшли зв'язку з бізнесменом з оточення Путіна

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити