image
 |  2448 16 Листопада 2023 | 11:06

Скандал у Волинській філармонії: колектив розповів про тиск та можливі зловживання багаторічного керівника

Чинний директор Волинської обласної філармонії Сергій Єфіменко, який очолює заклад упродовж останніх майже 26 років, отримав найбільшу підтримку на кадровому конкурсі 21 вересня у Волинській обласній державній адміністрації. Втім, колектив установи, схоже, цим не надто задоволений.

Про це пише Сила правди.

Напередодні та після проведення кадрового конкурсу Центр журналістських розслідувань «Сила правди» поспілкувався із десятьма нинішніми та колишніми багаторічними співробітниками філармонії. За їхніми словами, директор організовує заходи «поза касою», витрачає ресурси філармонії у власних цілях, роздає посади і виписує премії родичам, а звичайним артистам не доплачує. Багато з того, що розповіли нинішні та колишні працівники, складно, або й неможливо перевірити без доступу до облікової, бухгалтерської документації. Тож, у цьому матеріалі – лише про ті ситуації, які підтвердили більшість співрозмовників.

Детальніше дивіться у сюжеті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити