image
 |  0 22 Вересня 2018 | 07:21

Скандал із патрульними: волинянин не визнав порушення і викликав підмогу (ВІДЕО)

У Ковелі полісмени вгамовували порушника правил дорожнього руху, а той, в свою чергу, викликав на  захист групу чоловіків.
Про це інформує прес-служба патрульної поліції Волинської області.
Зазначають, що інцидент трапився кілька днів тому у Ковелі.
Водій не увімкнув покажчик повороту, його зупинили патрульні та винесли постанову. І якщо спочатку чоловік визнавав своє порушення, то потім став конфліктувати з полісменами та ображати їх.
Тим часом, до правоохоронців підійшло 2 невідомих осіб, які почали кричати, виражались нецензурними словами, провокували ще більший конфлікт.
«Їдь на АТО і там ї*и людей!», «Ти моїми податками кормишся!», «Що хочу, те буду робити!».
«Такі фрази чули патрульні зі Сходу України, які нині несуть службу в Ковелі.
Але наші патрульні завжди ввічливі і терплячі, адже вони спілкуються з громадянами України. Полісмени роз’яснили порушення правил дорожнього руху, однак їх мало слухали, а більше доводили свою «правоту», – пишуть полісмени.

Один із «групи підтримки» навіть зателефонував на службу 102 та поскаржився на дії охоронців порядку. Зокрема, збрехав, що водія «тримають годину», що не показують номер жетона, а також десятки разів уточняв у диспетчерів, чи правомірно винесено постанову.
«Здавалося б, дрібне порушення, до того ж, постанову можна оскаржити в суді, однак агресивні ковельчани перетворили все на скандал. І таке у нас – щодня», – йдеться у дописі.
«Ставлення до Вас з боку поліцейських напряму залежить від Вашої ж поведінки. Ніколи не буде так, як було раніше, коли поліцію могли зневажати та принижувати: якщо громадяни хочуть змін і захисту, вони мають починати з поваги до самих себе», – повідомили у прес-службі.


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити