image
 |  4 16 Березня 2021 | 12:49

Тренера спортшколи на Волині підозрюють в розбещенні учениці: опублікували аудіозапис скандалу

Сьогодні, 16 березня, суд обере запобіжний захід тренеру з боксу горохівської спортшколи Набіжану Артикову, якого підозрюють в розбещенні 14-річної вихованки.

Про це ВолиньPost повідомили у пресслужбі поліції Закарпаття.

Окрім того, розповіли, що в ході досудового розслідування змінили статтю Кримінального кодексу, за якою відкрили провадження, із 153 (сексуальне насильство) на 156 (розбещення неповнолітньої).

У редакцію ВолиньUA потрапив уривок запису скандалу між тренером та ученицею. На записі, ймовірно, Набіжан Артиков кричить на дівчину та вживає нецензурну лексику. 

УВАГА! Ненормативна лексика! 18+

Нагадаємо, тренер дитячо-юнацької спортивної школи з Горохова 56-річний Набіжан Артиков наразі перебуває у ізоляторі тимчасового тримання через заяву матері однієї з його вихованок про домагання до її доньки.З власних джерел виданню відомо, що у поліцію повідомила мати 14-річної восьмикласниці.

Тож правоохоронці наразі з’ясовують, чи справді Набіжан Артиков, перебуваючи в готельному номері в Ужгороді, куди він привіз дітей на змагання з боксу, вчинив розпусні дії щодо неповнолітньої.Отримати коментар горохівської ДЮСШ досі не вдалося. На численні телефонні дзвінки там не відповідають.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити