image
 |  0 11 Травня 2021 | 11:14

Скандальна дочка судді Константінової також є донькою голови управління ДБР у справах Майдану Тарасюка

Дочка судді Печерського суду Крістіни Константінової Настя, яка в образливій формі відгукнулася про українців і в нецензурній формі закликала їх змиритися з російською окупацією Криму, також є дочкою нинішнього керівника управління ДБР у справах Майдану Анатолія Тарасюка.

Про це на своїй сторінці у фейсбуку написала адвокатка Євгенія Закревська.

"Якщо б хтось хотів придумати якийсь дикий компромат на всю цю сантабарбару - наврядчи б вийшло так креативно і водночас брутально, як це робить саме життя... Руками дійових осіб... швидка карма".

"Сепаратистські заяви пролунали із вуст доньки експрацівника СБУ і теперішнього керівника управління у справах Майдану Анатолія Тарасюка. Так що не Печерським судом єдиним... Хоча насправді нечасто життя прям аж так яскраво ілюструє обґрунтованість твоєї заяви про відвід, що боляче дивитись і хочеться це розбачити", - заявила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні планують урізати пенсію: кому і за що?

"Для призначення Тарасюка на цю посади скасували конкурс, в фінал якого пройшли реально сильні кандидати. Адвокатська дорадча група намагалась цьому протидіяти. Писали заяви. Робили відкриті звернення. Домоглись, власне, трансляції конкурсу "даби дурь кожного було видно". І в фінал пройшли найсильніші кандидати... Але кому там потрібні були сильні кандидати... Результати конкурсу все одно скасували, "просто так". І провели новий конкурс із заздалегідь визначеним переможцем. Власне - Анатолієм Тарасюком. От тут трошки його відповідей на питання комісії. Дочка явно яскравіша і щиріша", - резюмувала адвокатка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити