image
 |  4 15 Квітня 2020 | 11:48

Скандальна рибалка 6-х українців у Польщі: втоплене чуже авто, алкоголь та агресія

Шестеро громадян України не просто зламали карантинні обмеження, а й вчинили низку інших проступків, за які були покарані штрафами.

Інцидент мав місце на озері біля міста Живець (Żywiec) у Сілезькому воєводстві, пoвідoмляє «Yavp.pl» з пoсиланням на Facebook-сторінку місцевої рибохорони.

Українці, попри карантинні обмеження, у вихідний день вибралися на рибалку до озера. При цьому вони втопили в ньому автомобіль, яким туди приїхали, і який взяли у свого шефа без його відома. До того ж з авто почало витікати в озеро мастило.

Коли втрутилися представники рибоохорони та рятувальники, порушники спочатку вдавали, що нічого не розуміють, а згодом почали вести себе агресивно, брехали, що не знають, чий це автомобіль, не збиралися давати жодних пояснень. На місце довелося викликати поліцію.

В громадян України знайшли при собі кілька сокир та ніж. У авто, яке рятувальники витягли з озера, знаходилася порожня пляшка від горілки, а біля берега - порожні бляшанки з-під пива. Вияснення обставин загалом тривали близько 4-х годин. За цей час до озера приїхав також власник автомобіля

Громадян України покарали штрафами, які ті оплатили готівкою. Сума не повідомляється. Одного з чоловіків тимчасово затримала поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польща потерпає через відсутність українських заробітчан

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити