image
 |  5 10 Червня 2020 | 23:02

Скандального директора департаменту Волинської ОДА звільнили з роботи

Як стало відомо «ВолиньUA» з поінформованих джерел, голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко звільнив скандального директора департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА Костянтина Нестеренка із займаної посади. 

Нагадаємо, що Костянтин Нестеренко «відзначився» тим, що кулуарно вимагав від керівників інтернатних закладів «відкати» з преміальних та добивався контролю над визначенням переможців тендерів із державних закупівель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганський підлеглий Погуляйка вимагає у директорів інтернатів ділитися з ним преміями

Після публічного озвучення цих фактів керівниками інтернатних установ та працівниками департаменту соцзахисту стосовно цього чиновника було порушене дисциплінарне провадження із його відстороненням від виконання посадових обов’язків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після суспільного резонансу відсторонили скандального директора Департаменту соцзахисту Волинської ОДА

Як інформують джерела, за результатами роботи дисциплінарної комісії Костянтина Нестеренка притягнули до дисциплінарної відповідальності за порушення Присяги державного службовця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Очільники інтернатів Волині просять облраду захистити їх від свавілля луганського чиновника (ДОКУМЕНТ)

А 10 червня 2020 року Нестеренка звільнили з посади директора департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА з припиненням державної служби.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити