image
 |  13 29 Серпня 2022 | 18:13

Скільки коштує вивчення англійської мови у Луцьку

Середня вартість 1 години індивідуального навчання у мовних школах Луцька становить 250-300 гривень.

Англійська мова користується популярністю у лучан, незважаючи на війну. Тому майже усі школи з вивчення іноземних мов продовжують працювати і надають освітні послуги. Навчання можливе в тому числі і в онлайн форматі.

Вартість 1 години навчання у репетитора для дорослих вартує 250-300 гривень. Однак, у деяких школах 50 хв заняття буде коштувати 300-350 гривень. Тривалість заняття залежить і від методики навчання. Є варіанти, розраховані на 2-х годинні заняття.

Популярними серед охочих вивчити мову є навчання у групах. Як правило, заняття відбуваються двічі на тиждень. Ціна навчання тут різна - від 1080 гривень до 2400 гривень за місяць. Пропонуються пакети з восьми занять. Звісно, такої тривалості недостатньо, щоб освоїти хоча б один рівень мови. Для цього потрібно навчатися як мінімум кілька місяців. А значить, ціна питання значно зросте. Недоліком занять у групах часто є менша індивідуальна ефективність і більша тривалість часу, необхідна для досягнення бажаного рівня англійської мови. Індивідуальні заняття з репетиторами коштують майже у 2 рази дорожче. Але швидкість вивчення мови зростає.

Методики викладання різняться. Але мовні школи намагаються задовільнити бажання клієнтів щодо розмовної практики.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити