image
 |  4 10 Березня 2021 | 14:33

Скільки «Луцькводоканал» сплатив до бюджету міста минулоріч

КП «Луцькводоканал» продовжує утримувати лідируючи позиції за обсягами сплачених податків у бюджет Луцької громади серед підприємств.

Про це інформує пресслужба підприємства.

Так, лише податок на прибуток за підсумками 2020 року становить близько 920 тис грн. Для підприємства, яке працює на благо громади, сплата податків є важливим маркером діяльності. Зокрема податок на прибуток свідчить про те, що підприємство працювало ефективно навіть в умовах мільйонних боргів від населення. Попри фінансово складний рік та кризу, спричинену коронавірусом, на підприємстві успішно запроваджено заходи з оптимізації витрат, розширення функціональної бази та сфери послуг.

В цілому за 2020 рік КП «Луцькводоканал» сплатило в бюджети усіх рівнів податків та загальнообов’язкових платежів у сумі близько 50 млн грн. Стабільна робота підприємства і якісне надання послуг лучанам – пріоритетні напрямки діяльності. А сплачені податки – джерело доходів у бюджет, що забезпечують розвиток міста в цілому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині керівник підприємства не допустив інспекторів до перевірки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити