image
 |  13 15 Червня 2020 | 22:24

Слідами публікацій: луцькі муніципали кажуть, що демонтаж піцерії «Маска» у Старому місті – провокація

Департамент муніципальної варти Луцької міської ради офіційно «відхрестився» від повідомлень і намірів щодо демонтажу піцерії «Маска» у Старому місті.

Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці луцьких муніципалів у мережі Фейсбук.

«11 червня 2020 року деякими місцевими ЗМІ була поширена інформація про те, що Луцькі муніципали хочуть демонтувати піцерію «Маска» у Старому місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі муніципали хочуть демонтувати піцерію у Старому місті? (ФОТО)

Департамент муніципальної варти повідомляє, що немає жодних намірів проводити демонтаж піцерії «Маска» на вул. Драгоманова та жодних повідомлень про демонтаж на даному закладі не розміщував», – йдеться в повідомленні. 

Як пояснюють у Департаменті муніципальної варти, спеціальне повідомлення про демонтаж, яке було виявлене журналістами на вхідних дверях даного закладу, ймовірно, було зняте із одного з незаконно розміщених контейнерів ринку, що на вулиці Глушець, та невідомою особою наклеєне на дверях кафе «Маска».

«Подібна ситуація спостерігається не вперше. Зокрема, після того як працівники департаменту муніципальної варти розміщували такі повідомлення на незаконних кіосках ринку «Центральний», наступного дня їх можна було вже бачити на окремих об’єктах благоустрою (ліхтарі, паркани, сміттєві урни тощо), які знаходяться на даній території», – додають луцькі муніципали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємці власними силами демонтовують кіоски на Старому ринку Луцька (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити