image
 |  2 29 Грудня 2020 | 22:24

Слідами публікацій: волинські газовики заасфальтували скандальну яму в центрі Ковеля

Не пройшло й пів року, як працівники акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Волиньгаз», врешті-решт, завершили «епохальні» будівельні роботи, які розпочали ще влітку, коли розкопали і «забули» глибоку яму із газопроводом – в кількох сотнях метрів від «Білого» дому.

За три дні до Нового року газовики зуміли таки «достроково» здати об’єкт. Що ж спонукало їх до цього? Напевно, залучення до резонансної справи депутатів Ковельської міської ради, керівництва мерії, журналістів та представників громадськості.

Як нагадує «ВолиньUA», на засіданні постійної депутатської комісії Ковельської міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та благоустрою міста Ковеля 22 грудня її голова, депутат Вадим Ткачук (ВО «Свобода») повідомив, що до нього звернулися мешканці багатоповерхівки на вулиці Незалежності з претензіями щодо фактів безгосподарності в місцях загального користування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Газовики розкопали яму в центрі Ковеля і «забули» про неї, – депутат міськради (ФОТО)

Не по зимовому тепла погода в грудні дала можливість АТ «Волиньгаз» заасфальтувати «яму розбрату» і завершити майже піврічну епопею приведення до порядку головної вулиці міста.  

Про завершення ремонтних робіт інформувала «Ковель медіа» начальник управління зовнішніх комунікацій АТ «Волиньгаз» Оксана Швець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖКовельська «Свобода» повезе на Схід різдвяні подарунки для українських захисників

"Наш журналістський колектив сподівається на те, що й надалі на злободенні публікації буде така ж оперативна реакція з боку органів влади та суб’єктів господарювання", - зазначають у Ковель Медіа.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити