image
 |  0 4 Грудня 2019 | 15:39

«Сліди на дорозі» - книга, яка зачепить кожного

Життя - це пригода. Життя - це боротьба. Сьогодні ми вам пропонуємо унікальну книгу – розповідь «Сліди на дорозі». Відверту, просту і щиру. Автор перенесе вас у життя хлопця, що виріс серед нас, йшов своїм шляхом та формувався у звичних для нас умовах.

Рекомендована література від молоді з організації Волинський «Сокіл».

Автором книги «Сліди на дорозі» є Валерій Ананьєв. Дана література варта для прочитання кожному: підліткам, котрі лише розпочинають свій дорослий шлях і бояться схибити, відмінникам та тим хто мають складний характер, учасникам російсько-української війни, бізнесменам, простим працівникам і навіть тим, хто «устал от вайни».

«Ця книга зачепить кожного, як мінометна міна, що вибухає під ногами», - після її прочитання таку рецензію дав український журналіст Юрій Бутусов.

«Цe книгa пpo вiйну. Пpo вiйну з вopoгoм — нeщaдним i пiдcтупним. Пpo вiйну з нeчиcтю i пpoдaжнicтю. Пpo вiйну з нeдoлугicтю тa зaнeпaдoм. Пpo вiйну зi cпoкуcaми, зi cлaбкocтями, з нepoзумiнням i нecпpийняттям тeбe cвiтoм, в якoму ти живeш. Aлe й пpo вiйну iз caмим coбoю — тaким, який ти є зapaз, щoби cтaти тaким, яким ти будeш пoтiм», - таку висловив думку співак Олександр Положинський.

Також ця книга є унікальною й тим, що має QR - коди, котрі пренесуть вас у реальні події (фото і відео), які пережив автор. Книгу можна замовити на сайті Валерія slid.com.ua та у мережі книгарень «Є».

Довідка: Валерій Ананьєв - учасник російсько-української війни. Народився і виріс у Первомайську (Миколаївська область). Блогер, мандрівник, письменник. Як реабілітацію від війни обрав пішу мандрівку «Шлях святого Якова» Францією та Іспанією. Нині підкорює найвищу гору Еверест.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити