image
 |  90 16 Грудня 2023 | 13:24

Словацькі перевізники можуть знову заблокувати рух вантажівок, - Демченко

Словацькі перевізники тимчасово розблокували рух вантажівок з України, але можуть знову ввести обмеження, повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко. Наразі на пункті пропуску Ужгород-Вишнє Нємецьке спостерігається інтенсивний рух.

Не виключено, що словацькі перевізники через певний час знову можуть почати бокування руху вантажівок, які слідують з України в Словаччину. Наразі рух тимчасово розблокований. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Щодо кордону із Словаччиною, то тимчасово рух вантажівок розблокований. Нагадаю, що учасники акції обмежували рух для вантажних транспортних засобів, які слідували з України в Словаччину, вони не обмежували рух для автівок, які слідували в бік України. Але не можемо виключати того, що через певний час учасники цієї акції знову можуть заблокувати рух вантажівок, але сподіваємося, що цього не станеться

- сказав Демченко.

Він зазначив, що рух на напрямку пункту пропуску "Ужгород -Вишнє-Нємецке" на даний момент інтенсивний й останні кілька днів продовжується.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польські перевізники знову хочуть заблокувати пункт пропуску на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити