image
 |  4 20 Липня 2020 | 13:47

«Слуга наpоду» визнав безперспективність скандального закону «Про медіа»

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що найближчим часом законопроєкт «Про медіа» в парламенті не розглядатимуть.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Про це він повідомив 20 липня під час підсумкової пресконференції. При цьому, точну дату розгляду документа спікер не назвав. За його словами, можливо, це станеться у вересні.

Разом з тим, Разумков зазначив: законопроєкт навряд чи буде ухвалено в першому читанні. На його думку, він потребує доопрацювання.

Також спікер парламенту додав, що не може сказати, що підтримує всі норми цього закону.

Нагадаємо, журналісти і блогери зажадали від української влади не ухвалювати законопроєкт «Про медіа», який зробить Нацраду з питань ТБ і радіомовлення мегарегулятором всіх ЗМІ країни. Свої підписи під зверненням поставили журналісти майже з усіх регіонів України. Звернення також підтримав шеф-редактор OBOZREVATEL Орест Сохар.

На думку підписантів, законопроєкт містить «непропорційні заходи обмеження права на свободу вираження, які можуть бути використані як інструмент цензури».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зарплата в 32-25 тисяч для депутата - це занадто мало, - «слуга народу» Третьякова

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити