image
 |  4 12 Грудня 2019 | 17:35

«Слуга народу» Богданець ховався від кримінального переслідування у батальйоні «Січ»

У складі добровольчого батальйону “Січ” теперішній нардеп від “Слуги народу” Андрій Богданець воював хіба що з каструлями, тримаючи замість автомата половник у руках.

Про це на своїй сторінці у “Фейсбуці” написав боєць батальйону “Січ” Аркадій Піщанський.

“Уже багато хто чув і читав про вчорашній конфлікт нардепа від “Слуги народу” Андрія Богданця та моїх побратимів-свободівців. Сьогодні, вранці після його заяви Олега Куцина – командира добровольчої чоти “Карпатська Січ” та Олексія Кайду, ветерана московсько-української війни забрали у наручниках до Печерського відділку! Не здивував, Андрію! Все у твоїх кримінальних традиціях!” – пише ветеран.

Піщанський зазначив, що учасники війни добре пам’ятають Богданця, адже той у 2015 році ховався від кримінального переслідування, прикриваючись службою у складі батальйону “Січ”.

“Ховався, як втікач і боягуз — на кухні кухарем. У той час, коли хлопці сиділи в окопах у Пісках, цей “Херой” підшукував собі тепле місце, щоб отримати статус УБД. Пробувши місяць у Курахово, яке за 20 км від передової, він воював хіба що з каструлями, тримаючи замість автомата половник у руках. Через місяць, наклавши повні штани боєприпасів, дав дьору… І більше його ніхто не бачив до того часу, поки він не з’явився у вигляді великого героя ЗекоМанди”, – розповів боєць “Січі”.

За словами Піщанського, Богданець, втікаючи, не забув прихопити посудомийну машину, яка була в таборі для дітей, в якому мали постійне місце дислокації батальйон «Січ» і добровольча чота «Карпатська Січ».

“Це людина, одна з тих “туристів” які їдуть на війну, аби заховатися в тилу, заради статусу УБД, а потім брящати медалями й вибивати пільги, не забуваючи піаритися на цьому. Так-от, до вчорашнього дня, я думав, що Богданцю нижче падати вже нікуди. Помилявся…”, – додав Аркадій Піщанський.

  

Нагадаємо, сьогодні, 12 грудня, рано вранці поліція вломилася до помешкання ветерана російсько-української війни, народного депутата України 7 скликання від ВО “Свобода” Олексія Кайди та арештувала його.

11 грудня, на засіданні аграрного комітету Верховної Ради України побилися народні депутати 7 скликання від ВО “Свобода” (учасники російсько-української війни Олексій Кайда, Юрій Сиротюк, голова кримської організації партії Едуард Леонів) та чинний депутат-мажоритарник від партії “Слуга народу” Андрій Богданець. Причиною бійки став розгляд законопроекту про ринок землі. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити