image
 |  5 22 Листопада 2019 | 12:52

«Слуга народу» виявився пов'язаний з тітушками: скандальні дані

Під час викрадення народного депутата України 8-го скликання від ВО "Батьківщина" Ігоря Луценка, а також активіста Юрія Вербицького, нардеп від "Слуги народу" Сергій Литвиненко 24 рази розмовляв по телефону з координатором тітушек Щинкіним.

Інформацію оприлюднив Луценко на своїй сторінці в Facebook. Дані містяться в матеріалах кримінальної справи про вбивство Вербицького.

"Пам'ятаєте такого депутата Сергія Литвиненка, котрий попався на кнопкодавстві, і котрого я тоді впізнав як особу, чиє прізвища фігурує у матеріалах кримінального провадження щодо мого викрадення? Він довгий час керував одним з спиртзаводів, які, як кажуть, до недавнього часу контролював кримінальний авторитет Чеба (Олексій Чеботарьов). Чеба під час Майдану фінансував тітушок, зокрема, Крисіна, а також тих, хто викрадав нас з Вербицьким", – повідомив Луценко.

У матеріалах йдеться, що в період з 19 по 22 січня 2014 року Литвиненко 24 рази розмовляв по телефону зі Щинкіним.

"У час цього злочину такий собі Щинкін, права рука Чеби по найделікатнішим завданням, 24(!) рази розмовляв з Литвиненком. Приблизно так само активно Щинкін наярював тітушкам з групи безпосередніх викрадачів, а також організатору злочину Зубрицькому", – розповів Луценко.

"У мене немає сумнівів, що в ті криваві ночі Литвиненко 24 рази спілкувався з бандитами виключно для того, щоб відмовити їх від поганих справ!" – підсумував Луценко.

Читайте також: Прикордонники стріляли в контрабандистів тютюнових виробів у Чернівецькій області

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити