image
 |  2 14 Квітня 2020 | 12:43

«Слуги народу» вирішили, що економити на своєму утриманні недоречно, - депутат Волиньоблради про зміни до бюджету

Кілька днів тому "Слуги народу" розпіарили у ЗМІ, що вирішили повністю відмовитися від державного фінансування. Як виявилося - збрехали. Скорочення фінансування бюджету, ухвалене сьогодні Верховною Радою, зовсім не зачепило народних депутатів та не забрало фінансування у "Слуг народу".

Про це заявив на своїй сторінці в мережі facebook депутат Волиньради, голова Волинської "Свободи" Анатолій Вітів.

"Від урізання видатків постраждають усі. Культура втратить 7 мільярдів. На пільгах і субсидіях зекономлять понад 8 мільярдів гривень. Тотально скорочується фінансування Державного фонду регіонального розвитку, фізичної культури та спорту, субвенція на розвиток об'єднаних територіальних громад, виплата допомоги багатодітним і малозабезпеченим сім'ям, особам з інвалідністю, субвенція на соціальний захист педагогічних працівників, субвенція на місцеві вибори. У Міністерства освіти забирають близько 3 мільярдів гривень. Напевно команді Зеленського не потрібна освіта, школа, наука. У неї зовсім інші пріоритети.

Але в цьому довгому списку тотальної економії народні депутати чомусь відсутні. Як і аваківське МВС, якому навпаки додали 195 млн гривень. Слуги народу вирішили, що економити на своєму утриманні недоречно. Для них епоха бідності закінчилася ще минулого року. Забрати гроші у громад, освітян, малозабезпечених, культури та спорту - це будь ласка. Жодних докорів сумління. А ось урізати зарплати у себе рідних чи відмовитися від державного фінансування - рука не піднімається. Тому коли Зеленський і його "слуги народу" будуть знову лити крокодилячі сльози за те, як вони дбають про українців, потрібно просто згадати сьогоднішнє голосування", - зазначив депутат.

Слуги нарроду попіарилися що повністю відмовляться я від державного фінансування, 

Слуги народу вирішили, що економити на своєму утриманні недоречно, - Вітів про зміни до бюджету

команді Зеленського не потрібна освіта, школа, наука, - вітів про скорочення держбюджету

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський і боротьба з корупцією — це однозначно зі світу фантастики, — депутат Волиньради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити