image
 |  139 16 Грудня 2023 | 22:02

Слухай та тримайся: Андрій Кравченко - Все буде добре

Нового секс-символа Андрія Кравченка застукали на гарячому: обіймався з жінками і дарував квіти.

Не встигли шанувальниці Андрія Кравченка оговталися від гарячого дуету свого улюбленця зі скандальною Славою Камінською як артиста помітили в обіймах іншої жінки. Навіть більше - жінок.

Артиста бачили у Києва з оберемком троянд у компанії незнайомок. Як виявилося, Андрій знімав нове відео до нової пісні “Все буде добре”, яку презентує 15 грудня. Головними героїнями стали українки, яких артист зустрів у середмісті.

“Я купив великий букет троянд, подзвонив другу, він режисер, ми взяли камеру і я просто пішов на вулицю дарувати квіти. Дуже закортіло зняти щирі емоції наших “лебідок”. Я переглянув кадри і зрозумів - вони ідеально “лягають” на пісню “Все буде добре”. Так народився кліп” - йдеться у прес-релізі до пісні від Андрія Кравченка.

Артист наголошує, що йому закортіло випутити цю пісню саме до різдвяно-новорічних свят, аби налаштувати українців на те, що зрештою все буде добре і добро обов’язково переможе зло. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити