image
 |  95 1 Січня 2024 | 22:02

Слухай та тримайся: БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ & TAYANNA – А ти…

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ разом з TAYANNA презентувати дуетну роботу.

«А ти...» – внутрішня сповідь двох людей про почуття сильної прив'язаності й бою між бажанням і страхом у стосунках.

“Ця пісня народилась два роки тому, у 2021 році. Таня зателефонувала мені і сказала, що є чудова пісня і вона дуже гарно розкриється у дуеті. Ми довго працювали над нею, зробили саунд разом з Артуром Данієляном та записали «демку», а потім відклали, адже в обох були насичені концерті графіки.” – ділиться Сергій Танчинець.

Бажання бути з кимось, але водночас і страх зануритися повністю у відносини – прослідковується впродовж усієї пісні.

“Я плакала, коли написала ці рядки. Як і багато інших, ця пісня мені, в якийсь момент, «прийшла». Я просто підійшла до фортепіано, будучи у відносинах, де людина грала роль, а не була собою, і всі почуття вилились у цю пісню. Це саме той випадок, коли одночасно народжуються і слова, і музика. Я одразу знала, що пісня має бути дуетна, і дуже дякую Сергію, що він погодився.” – TAYANNA.

Кліп на пісню “А ти..” відзняв режисер Влад Разіховський, і це їхня 10-та, ювілейна робота з гуртом БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Зйомки планувались за кордоном, але через погіршенням стану здоровʼя Сергія довелось перенести, а потім й зовсім відмовитись від поїздки.

“Мені захотілось зняти цей кліп у дуже красивих й атмосферних місцях Ісландії. Ми власне були у благодійному європейському турі, по закінченню якого планували зняти кліп. Купили квитки, забронювали готель і зробили все, щоб зйомки пройшли легко й результативно. Але, на жаль, здоров'я підвело. Не закінчивши європейську частину туру, я повернувся на лікування в Україну. Ми переносили багато разів, думали як все ж зняти, але йде другий рік, коли ця пісня лежить на полиці «невидане», а ми не могли вже чекати. І тому, ми вирішили зняти кліп у Києві.” – Сергій Танчинець.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити