image
 |  2 14 Червня 2023 | 22:02

Слухай та тримайся: Бумбокс i Сергiй Жадан - Правда

Відео на пісню “Правда” важко назвати відеокліпом у класичному розумінні цього слова. Так, тут є динамічний монтаж, є інтрига, є герої. Ось тільки на відміну від постановочних кліпів, драматизм “Правди” залежить не від майстерності сценариста та режисера, рівня акторської гри та бюджету.

Справа в тому, що герої "Правди" – справжні герої. Добровольці, медики, волонтери. Їх імена та позивні вказані в титрах відео. Прочитайте їх, будь ласка, та постарайтеся запам'ятати. Завдяки самовідданій праці цих людей щодня вдається врятувати чиєсь життя. Як вони за такого пресингу примудряються ще й щось знімати – це для нас загадка. Тим ціннішим є те, що ви зараз побачите.

Бумбокс дякують Стасу Гуренку, який працював над “Правдою не лише як режисер монтажу, не лише як один з операторів, але фактично став координатором проекту.

І, звичайно, ми не можемо не сказати дякую Андрію Хливнюку – це була його ідея вшанувати людей, які щодня ризикують своїм життям, заради порятунку інших.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити