image
 |  13 20 Листопада 2022 | 22:02

Слухай та тримайся: MAX BARSKIH - Римую

Кохання під час війни: Макс Барських та співачка ETOLUBOV презентують спільну пісню

Саундтрек людяності та теплих почуттів, які не в змозі загасити навіть війна. Саме так можна описати «Римую» - дует Макса Барських та української співачки ETOLUBOV. Минулого року вона здивувала хітовим релізом «Манго», що потрапив до EQUAL Global плейлисту в Spotify. А згодом і у світовий Shazam Top 40 із синглом «Притяжение» (17 млн. в YouTube).

Спільна пісня Макса Барських та ETOLUBOV – це чуттєве послання до всіх українських пар, яким вдалося попри численні обставини знайти чи зберегти своє кохання.

ETOLUBOV: «Сьогодні мільйони українців розлучені відстанню. Єдиний зв'язок з коханими, що в нас лишається - це екрани мобільних телефонів. “Римую” – пісня про всіх, хто плекає свої почуття, не зважаючи на випробування відстанню».

#МАКСБАРСЬКИХ: «Сьогодні війна йде на всіх фронтах. У музиці важливо, щоб українське слово та рима знаходили нову форму, стаючи ближчими до сприйняття сучасної молоді. Разом з Любов'ю ми прагнули створити чуттєвий і водночас по-справжньому український поп-трек. Я переконаний, що наша мова може і має звучати сучасно».

❗Весь прибуток з монетизації від переглядів та прослуховувань «#Римую» буде перерахований до благодійного фонду DOLI, який заснувала ETOLUBOV для допомоги постраждалим від війни українським сім’ям.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити