image
 |  140 2 Грудня 2023 | 22:02

Слухай та тримайся: Роман Скорпіон і Mariia Dovgauk - Океан

Кохання – це океан.

Інколи заколисує нас спокоєм і ніжністю, а інколи накриває з головою бурхливими хвилями.

Цей океан безмежний і наповнений різними емоціями.

І тільки від нас залежить – зануритись в нього чи лишитися на плаву.

«Ця пісня особлива – ніжна, відверта, щира. В моїй творчості вона займає важливе місце. Вперше почувши голос Марії, я вже не сумнівався, що саме з нею я хочу зробити дует і рішення, що це має бути «Океан» прийшло моментально. Марія привнесла в цю пісню унікальне звучання і ту жіночу тендітність, яку я хотів чути» - ділиться Роман Скорпіон.

«Для мене це новий і надзвичайно хвилюючий досвід – працювати в дуеті з таким досвідченим артистом. Коли вперше почула пісню «Океан», в мене пішли мурахи по шкірі, і цим було все сказано. Робота над піснею та кліпом відбувалась в дуже теплій атмосфері, Роман підтримував і надихав своїм позитивом, за що я йому дуже вдячна» - розповіла Марія Довгаюк.

Роман Скорпіон поділився деталями зйомки кліпу:

 «Кліп на пісню «Океан» ми відзняли всього за один день і закінчили навіть раніше по часу ніж планували. Зібралась справжня команда молодих професіоналів на майданчику і знімальний процес пройшов дуже легко та комфортно.

В кліпі ми намагалися передати ту атмосферу і емоції, які переживає кожна пара: закоханість, перші романтичні зустрічі і розмови на всю ніч. Перші непорозуміння та примирення. Але зрештою, справжнє кохання ніщо не здатне зруйнувати.

Хочу, щоб кожен, хто подивиться кліп на пісню «Океан» відчув тепло, спокій, щастя і бажання обійняти свою другу половинку зі словами «Я вічність готовий тебе лиш кохати…».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити