image
 |  166 2 Квітня 2024 | 22:02

Слухай та тримайся: Віталій Козловський "РУБІЖ"

Віталій Козловський у відеороботі «Рубіж» показав вагітну дружину

У свій День народження Віталій повідомив про одруження.

Одразу після цього мережею почали ширитись чутки про те, що співак готується стати батьком. Без зайвих слів Віталій коментує ці новини кадрами з нового кліпу.

Віталій Козловський: «Єдине, що війна не може в нас забрати - це віра, любов до рідних , бажання жити і продовжувати свій рід».

Назва «Рубіж» є символічною, оскільки уособлює собою і межу між цивільним та військовим життям, і зміни в особистому житті Віталія. А ще саме таку назву носить бригада швидкого реагування НГУ, до якої його було мобілізовано минулого року.

У кліпі Віталій постає у дуже неочікуваному образі - на очах глядачів він перетворюється на людину похилого віку. Це - алегорія часу, який війна безжально краде у всіх нас, відбираючи молодість та ресурси.

Віталій Козловський: «Якщо в цивільному житті ти живеш планами, періодами, очікуваннями, спогадами, то на війні твоє життя - це секунди. Ти не знаєш, чи настане завтра і саме це відчуття робить безцінною кожну мить».

Ця пісня символічно потрапила до артиста минулого літа, в ті дні, коли він вже був мобілізований. Він записав її за день до поїздки на Донбас, де служив в артилерії. Можливість відзняти відео з’явилась лише зараз, коли Віталія перевели служити в Київ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити