image
 |  104 20 Січня 2024 | 22:02

Слухай та тримайся: VovaZiLvova, DOVI - А вони у руці

VovaZiLvova:

Міцного здоров’я, бадьорого Духу! Вчора вписався в одну історію (офіційно і з підписанням договору на 21 сторінку 🤦‍♂️😁) результатом чого має стати 20 нових пісень протягом двох наступних років від вашого покірного митецького слуги. Від слова служити. Своїми талантами. Не тому, що хтось цього потребує (але інколи і не без того), а тому шо вірю, шо це одна з причин задля чого ми тут: ділитись одне з одним тим, що вдається нам найкраще. Ділитись одне з одним плодами нашої Творчості.

Мене і досі весь час хитає між думками про доцільність цього всього, але можливо це та ціна, яку я мушу платити, щоб мати можливість, а також привілей і честь - творити ці вірші і пісні… Якшо так і є, то хай так і буде. Аби тільки пам’ятати, що я не той, кому зараз найважче.

Разом з тим, якшо бути зовсім відвертим, мені зараз і не так шоб дуже легко, зрештою, як і всім українським артистам, які заробляють на життя виключно своєю творчістю. Відтак, якшо ви дочитали аж сюди, а також маєте бажання і можливість підтримати мене не лише коментарями, вподобайками і поширеннями цієї пісні (хоча така активність має у моєму серці окремо виділену кімнатку)) - ласкаво прошу до мене на Патреон. А для поціновувачів аналогових схем, в описі під відео є також номери карток Привату і Моно. Але і це не головне. Я дякую що ви тут, що ви є, і що мені є з ким ділитись плодами моєї творчості. Ціную і дякую кожному з вас. Слава Україні!

Пс: а ще у нас із Всюдисвоя місяць тому народився син. Назвали Любов‘ю, щоб ви мали про шо писати в інтернатах 😁 Привітання приймаються виключно у формі коментарів під цим та всіма іншими відео. Ну ок, і підписками на Патреон! 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити