image
 |  14 8 Серпня 2023 | 22:02

Слухай та тримайся: YATSUTA x OMUT - 1+1

Пісня "1+1" - Справжня ода кохання та сімейних цінностей

Автором ліричної пісні став талановитий автор та композитор Дмитро Сисоєв. Новий сингл автор присвятив сімейним цінностям та справжньому коханню. Дмитро є автором пісень для багатьох виконавців українського шоу-бізнесу, серед яких Оля Полякова, IVAN NAVI, Ганна Трінчер, гурт АГОНЬ, OLEYNIK.

“Ми співпрацюємо вже три роки з Дімою. Він є єдиним автором та композитором моїх пісень. Я довго думала з ким записати дует, не могла себе уявити ні з ким. І одного дня, я їхала за кермом та слухала демку. Їду, розмірковую собі, що в принципі ми можемо заспівати разом з Дімою. Я не думала, що він погодиться, але в нас якийсь такий звʼязок, що він теж про це думав. Для мене це дуже важлива подія, наш спільний дует”, - ділиться співачка.

"1+1" - це гімн кохання та сімейних цінностей, які чудово розкриваються у неповторній мелодії та глибоких текстових відтінках цієї композиції. Композиція покликана возз'єднувати серця, залучати людей, які поділяють віру в любов та сімейні цінності. Ця пісня - ода справжньої, взаємної прихильності, яка зміцнює зв'язки між двома людьми та створює неминучий союз.

“Запалювати свічки, задувати у двох

Дихати повітрям у лісі, де зелений мох

Все що завгодно, у день чи вночі

З тобою і без причин… без причин”

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити