image
 |  5 1 Лютого 2021 | 18:56

Службових осіб Ковельського РЖКП №2 судитимуть за мільйон гривень

Завершено досудове розслідування та триває стадія ознайомлення стороною захисту з матеріалами слідства у кримінальному провадженні відносно організованої групи у складі службових осіб Ковельського ремонтного житлово-комунального підприємства №2.

Про це йдеться в оприлюдненій Інформації про результати діяльності органів Волинської обласної прокуратури упродовж 2020 року, за підписом її керівника Віктора Тимчука, - інформує Ковель Медіа.

Як зазначає Віктор Тимчук, організована група службових осіб Ковельського РЖКП №2 заволоділа майже мільйоном гривень (925 тисяч гривень) шляхом фіктивного працевлаштування осіб та проведення нарахування зарплати (ст. ст. 191, 366 КК України, бюджетна сфера).

Нагадаємо, начальницю РЖКП №2 Наталію Гейко нещодавно судили за премії своїй рідній сестрі. Але це була справа, яка стосувалася адміністративної відповідальності та конфлікту інтересів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гладковський судиться із журналістами через розслідування часів Порошенка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити